Scroll voor meer
Mei 2020
Kantooruitje: Life of Pie workshop

Het Turnstone team werkt in verband met de overheidsmaatregelen omtrent het COVID-19/Corona virus nu al een aantal weken van huis. Om het gemis van het collegiaal contact en de kantoorsfeer er toch in te houden met het thuiswerken, hebben we regelmatig onze virtuele koffiemomentjes.
Vóór de maatregelen werden doorgevoerd mocht het Turnstone team nog de handen uit de mouwen steken tijdens ons jaarlijks kantooruitje, waar we met veel plezier op terugkijken!

Marloes Smilde, onze nieuwe collega, is een fan van de unieke Life of Pie creaties. Toevallig een cliënt van Turnstone! Zo kwam zij met het idee om een workshop van Life of Pie Amsterdam te volgen voor ons aankomend kantooruitje. Wij kozen voor de DRIP & DECO workshop. Elke collega gaf er zijn of haar eigen draai aan en creëerde stuk voor stuk een mooie gedecoreerde taart!

Mocht u ook een uniek bedrijfsuitje willen plannen of gewoon zelf één van de leuke workshops willen volgen, kijk dan op: https://www.lifeofpieams.com/works

De maatregelen rondom het Corona virus zijn voorlopig nog van kracht. De zaken lopen ondertussen door, maar we moeten met z’n allen voorlopig nog zoveel mogelijk thuis blijven. Life of Pie Amsterdam & Willem-Pie Bakery hebben een leuk initiatief bedacht om aan huis toch nog wat zoetigheid te brengen in deze bittere tijden: de Stay Ocake pakketten. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.lifeofpieams.com/stay-ocake