Client stories

Liesbeth Wildenberg

ANWB

Vanuit onze grote organisatie vragen wij van onze partners dat zij deskundig en responsief zijn. In Turnstone hebben wij daar een goede partner in gevonden.

ANWB behartigt sinds jaar en dag de belangen van haar 4,5 miljoen leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. In 2018 vierde ANWB haar 135e verjaardag. Turnstone assisteert ANWB en haar (reis)dochters bij de bewaking en management van haar merkenportefeuilles.

Lees meer Lees minder

Roos Dutilh & Rob Beeris

Nederlandse Loterij Organisatie

Nederlandse Loterij is de grootste kansspelaanbieder van loterijen in Nederland en de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto.

Turnstone beheert de merkenportefeuille van deze zeven kansspelen en adviseert Nederlandse Loterij over de clearance, bescherming en handhaving van haar merken en domeinnamen.

Lees meer Lees minder

Sandra Kuster

NEDAP N.V.

Ik heb Turnstone leren kennen als een zeer deskundig, proactief en toegankelijk team. Onze wereldwijde merken-portefeuille is bij hen in goede handen.

Nedap (Nederlandsche Apparatenfabriek) is een beursgenoteerd technologiebedrijf met het hoofdkantoor in Groenlo. Het bedrijf werd in 1929 opgericht. Nedap heeft plm 800 medewerkers en is wereldwijd actief.  Nedap is de grootste implementator van Near Field Communication-technologie (NFC) ter wereld.

Turnstone is verantwoordelijk voor het beheer en handhaving van de wereldwijde merken- en modellenportefeuille van Nedap.

Lees meer Lees minder

Marco Demmink

Betaalvereniging Nederland

De mensen van Turnstone slagen er heel goed in deskundigheid en betrokkenheid te combineren. De samenwerking is buitengewoon plezierig.

Turnstone adviseert de Betaalvereniging en Currence over de bescherming van haar merken en verzorgt onder meer de nodige onderzoeken en registraties.

Betaalvereniging Nederland is de branchevereniging voor het betalingsverkeer. Zij organiseert namens haar leden veilig, efficiënt, betrouwbaar en toegankelijk betalingsverkeer. Currence is de eigenaar van de nationale betaalproducten, waaronder iDEAL. De naamsbekendheid van het merk iDEAL nadert de 100% en is volgens het EURIB (European Institute for Brand management) het meest onmisbare financiële merk van Nederland. In 2018 werd er via iDEAL ruim een half miljard betalingen verricht.

Marco Demmink: "De mensen van Turnstone slagen er heel goed in hun deskundigheid, gebaseerd op jarenlange ervaring te combineren met de betrokkenheid van een kleine, enthousiaste organisatie die haar klanten echt kent. De samenwerking is buitengewoon plezierig."

 

Lees meer Lees minder

Brigit van Loon & Gusta de Jong

Beter Bed Holding N.V.

Door de samenwerking met Turnstone wordt ons merkenbeleid en de bewaking op onze merkenportefeuille in goede banen geleid

Voor Beter Bed Holding en haar dochtermaatschappijen beheert Turnstone de internationale merkenportefeuille van de verschillende merken. Daarbij adviseert Turnstone over de beschikbaarheid van nieuwe merken en treedt zij op bij inbreuk op de merken of domeinnamen.

Beter Bed Holding N.V. is een Europese, beursgenoteerde retailorganisatie die er alles aan doet om haar klanten een optimale slaapervaring te bezorgen. Beter Bed Holding zal dit via een zeer betaalbaar aanbod van hoge kwaliteitsproducten uitvoeren, op een manier die zo goed mogelijk bij iedere individuele klant past. Met de pay-off “Offer best quality rest @ affordable prices” onderstreept Beter Bed Holding deze belofte. Dit doet de onderneming via zowel fysieke als digitale winkels in Europa met de merken Matratzen Concord, Beter Bed, Beddenreus en Sängjätten. Op dit moment heeft Beter Bed Holding ruim 1.000 winkels met een steeds groter aandeel in de online verkoop. Daarnaast heeft Beter Bed Holding een groothandel in high-end merkartikelen (M line en WAVE) in de slaapkamerbranche via haar dochter DBC International.

Lees meer Lees minder

Leonie Kroes

Inproba

Turnstone denkt met ons mee en adviseert pro-actief

Turnstone beheert de merkenportefeuille van Inproba en adviseert over haar merken en productvormgeving.

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956 en is producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Inproba is bekend van de ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen, maar produceert ook een groot aantal huismerken.

Lees meer Lees minder

Stach Schaberg

STACH

Turnstone denkt betrokken met ons mee en schakelt snel in het adviseren over het beschermen van onze producten en merk.

Turnstone is nauw betrokken bij de merkopbouw en merkbescherming van dit snelgroeiende bedrijf dat in de stad dé plek is voor koffie en een broodje.

Met 18 winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht is STACH food de plek waar de stadse consument terecht kan voor verse, makkelijke en gezonde ontbijtjes, broodjes, avondmaaltijd of zoet tussendoortje. Telkens wat nieuws, met een bijzonder verhaal of ingrediënt, en bovenal altijd erg lekker.

Lees meer Lees minder

WorldTrademarkReview

WTR1000, 2019

Turnstone has quickly become a respected firm for trademark prosecution.

WorldTrademarkReview is het meest gerenommeerde internationale tijdschrift op IE-gebied en geeft jaarlijks beoordelingen af op basis van input van Nederlandse en buitenlandse klanten en relaties.

WTR1000, 2019: "Turnstone has quickly become a respected firm for trademark prosecution. Michiel Haegens, Merel Kamp and Peter van der Wees are all cut from the same cloth, which is to say they are passionate and motivated by a desire for perfection. Turnstone’s group of hands-on, experienced attorneys demonstrate impressive strategic insight regarding both local and foreign matters. The team has set the highest standards and offers impeccable quality without breaking the bank."

Lees meer Lees minder